25 februari 2017; Vedörnar

HavsornEn förmiddag i solens sken där det går att känna att våren kanske kommer så småningom. Ett lämpligt tillfälle att kapa och klyva ved. Nästan hela tiden kommer fåglar över ladugårdsplanen med grågäss, korp och en och annan sångsvan som trumpetande meddelar omgivningen att man är på inflygning. Några gånger sveper örnar förbi och cirklar för att sedan dra vidare mot andra jaktmarker. Några tillfällen dyker de upp precis över byggnaderna. Blir regelbundet avbrott för att försöka få någon bild på örnarna. När jag betraktar fotografierna i datorn inser jag att ett par sticker ut påtagligt. Både en där solen lyser genom fjäderdräkten och ett annat foto där ett flygplan har kommit med på bild.havsorn o flygplan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *